Reput

Savotta Jääkäri M reppu

Savotta Jääkäri M reppu

Savotta Jääkäri reppu on loistava valinta mökkeilijän tarpeisiin. Siinä kulkee helposti mukana muutaman päivän vaatteet ja mökkitarpeet. Ja tietenkin se muuntuu tarvittaessa retkirepuksi mökkimatkan yhteydessä tehtäville päivävaelluksille. Jääkäri repussa on luja rakenne ja tavarat saa järjestettyä kätevästi omiin taskuihinsa sekä repussa oleviin kiinnityslenkkeihin. Säädettävien hihnoja avulla saat repun asettumaan selkään itselle mieluisasti sekä kiinnitettyä mukana kulkevan kuorman napakasti paikoilleen.

Tuotemerkki: Savotta
Myyjä: Scandinavian Outdoor

Lisää ryhmästä

Fjällräven Singi 48 soveltuu loistavasti retkeilyyn, mesästykseen ja kalastukseen. Se on mainio valinta mukaan mökkimatkalle. Tukeva ja ergonominen kantojärjestelmä tekee repusta miellyttävän käyttää retkillä ja vaelluksilla.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.