Search

Liukulumikengät

OAC WAP 129 liukulumikengät kulkevat helposti mökkitavaroiden mukana. Nämä hieman lyhyemmät ja leveät liukulumikengät ovat omiaan syvissä ja pehmeissä kinoksissa liikkumiseen. Lähde tutkimaan mökkipihan takamaastoa ja nauti kimmeltävistä hangista metsän keskellä. Kevyt ja ketterä rakenne mahdollistaa miellyttävän liikkumisen myös aloittelevalle liukulumikenkäharrastajalle.
OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.
OAC POH 100 UC lasten liukulumikengät sopivat kaikkiin talvikenkiin ja ne ovat pituudeltaan sopivan lyhyet juuri lasten käyttöön. Kiinteä pitokarva takaa hyvän pidon vaativissakin olosuhteissa. Lumikenkäily sopii mainiosti koko perheen talviharrastukseksi. Liukulumikengät ovat ehdoton lisävaruste talven mökkireissuille tuoden mukavaa vaihtelua pulkkailuun ja perinteiseen hiihtämiseen.