Search

Rantaniitty, Kangasala

Rantaniitty, Kangasala
Kangasala
Pirkanmaa
Koko: 76 m²
Hinta/viikko, alk. 1148€

Kodikas ja hyvin varusteltu mökki avaralla, aurinkoisella tontilla. Terassilla on palju joka on vuokrattavissa lisämaksusta. Paljusta on hyvä näkymä Keljonjärvelle ja mökin pihapiiriin. Mökin piha on pääosin nurmikkoinen. Rakennus on uusi ja alkukesästä 2024 on tulossa pihatöiden viimeistely, rannan ruoppaus ja laituri rantaan.

Tampereelta 42 km itään, Keljonjärvi 30 m, matala mutapohjainen ranta, ei laituria (tilanne ennen kesän 2024 piharemonttia), soutuvene ja 4 hv perämoottori (vuokralainen hankkii itse bensiinin moottoria varten).

Puurakenteinen mökki (2023), olohuone, tupakeittiö kaksi makuuhuonetta. Toisessa parivuode ja toisessa 120 cm vuode. Yläkerrassa matala parvi (ei seisomakorkeutta), jossa kaksi vuodetta ja yksi vuodesohva josta 100 x 190 cm kokoinen vuode. Alakerrassa erillinen wc, kodinhoitotila jossa pyykinpesukone, pesuhuone ja sauna (sähkölämmitteinen kiuas).

Terassilla puulämmitteinen palju, joka on vuokrattavissa lisämaksusta, 1-3 vrk 150 €, 4-7 vrk 200 €. Huomioithan, että palju tulee varata samanpituiseksi ajaksi kuin majoituskin. Sähköauton 11 kW latauslaite lisähintaan 30 € / viipymä.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

Tutustu myös näihin