KARJALAN HEILI 17

mokki-Koli-KARJALAN HEILI 17
Koli
Pohjois-Karjala
Koko: 42.0 m²
Hinta/viikko, alk. 482€

Joensuusta 77 km pohjoiseen, Pielinen –järvi 60 m (871,2 km²), matala pohja, osittain kivikkoinen, yhteinen ranta. Hirsipaneelirivitalohuoneisto 1990, olohuone-keittiö, makuuhuone parivuode (140 cm), makuuparvi 4 vuodetta, pesuhuone, sähkösauna, terassi. Mukava mökkimäinen rivitalohuoneisto Pielisen rannalla Loma-Kolin lomamökkialueella viihtyisässä miljöössä. Huoneistossa on satelliittiantenni, jossa satoja eurooppalaisia kanavia ja 12 venäjänkielistä kanavaa. Terassilla puutarhakalusteet, terassilta avautuvat maisemat Pieliselle. Hyvät laskettelu- ja hiihtomahdollisuudet, Ukko-Kolin laskettelurinteille 9 km.Varaukset alkavat klo 16.00 ja päättyvät lähtöpäivänä klo 12.00 (myös viikonloppuvaraukset).Uuden vuoden varauksissa ajalla 27.12.-12.1. ja juhannuksena loppusiivous on pakollinen.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

Tutustu myös näihin

Linnankylä
Pirkanmaa
80.0 m²
Alk. 520€ / vko
Äkäslompolo
Äkäslompolo, Kaulavaara
73.0 m²
Alk. 708€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
75.0 m²
Alk. 514€ / vko

Pelit ja lelut mökkeilyyn

Yatzy tarjoaa sopivasti haastetta mökkipeleihin. Isot nopat sopivat täydellisesti mökkipihan pelihetkiin koko perheelle.
Waboba Airlyft on hauska heittolelu, jonka saa lentämään pitkiäkin matkoja. Hauskaa ja rentoa puuhaa mökkipihaan sekä lapsille että aikuisille.
Spikeball pelissä syötetään pallo kaverille ja yritetään pompauttaa se maassa olevan verkon kautta vastapelaajille. Vauhdikas ja liikunnallinen peli.