YLÄLÄNSI 3 AS 5

mokki-Ylläsjärvi-YLÄLÄNSI 3 AS 5
Ylläsjärvi
Ylläsjärvi, Iso-Ylläs
Koko: 31.0 m²
Hinta/viikko, alk. 435€

Kolarista 40 km koilliseen, Ylläsjärvi n. 4 km, uimaranta n.4,5km. Vuonna 2019 valmistunut 2. kerroksen lomahuoneisto, 30.5 m². Huoneistossa olohuone/keittiö, jossa levitettä vuodesohva, 1 mh (2 erillistä vuodetta), pesuhuone/wc, sauna (sähkökiuas). Taloyhtiöllä yhteinen varasto, jossa pyykkitupa (pyykinpesukone ja 2 vaatteiden kuivauskaappia) sekä suksienvoiteluteline asukkaiden vapaassa käytössä. Lisäksi huoneistokohteinen häkkivarasto takkapuille ja mm. suksien säilytykseen. Ylälänsi on 11 huoneiston viihtyisä kolme kerroksinen luhtitalo rauhallisella alueella rinteiden ja latujen välittömässä läheisyydessä. Lähimpänä on Länsirajan hissi (Tarkista aukiolot www.yllas.fi). Hinnat sisältävät loppusiivouksen. Liinavaatteet on mahdollista vuokrata. Lemmikit on sallittu lisämaksusta, max. 2 lemmikkiä/ varaus.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

Tutustu myös näihin

Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
50.0 m²
Alk. 374€ / vko
Mäntyharju
Etelä-Savo
85.0 m²
Alk. 648€ / vko
Savonlinna
Etelä-Savo
120.0 m²
Alk. 590€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
78.0 m²
Alk. 564€ / vko

Pelit ja lelut mökkeilyyn

Waboba Airlyft on hauska heittolelu, jonka saa lentämään pitkiäkin matkoja. Hauskaa ja rentoa puuhaa mökkipihaan sekä lapsille että aikuisille.
Yatzy tarjoaa sopivasti haastetta mökkipeleihin. Isot nopat sopivat täydellisesti mökkipihan pelihetkiin koko perheelle.