VILLA GUSTAF

mokki-Kustavi-VILLA GUSTAF
Kustavi
Varsinais-Suomi
Koko: 77.0 m²
Hinta/viikko, alk. 1000€

Turusta 85 km länteen, meri / Lehmänkurkku 50 m, laituri, uimaraput, soutuvene.Mökkimäistä tunnelmaa kolmen rakennuksen kokonaisuudessa meren äärellä.Päämökissä tupakeittiö, makuuhuoneessa parisänky, olohuoneessa sohva (josta saa selkänojatyynyt pois, jolloin voi käyttää yhden hengen lisävuoteena), ilmalämpöpumppu, takka. Yläkerrassa parisänky, parveke josta hyvät näkymät merelle. Yläkertaan jyrkät portaat.Mökin edessä katettu terassi, kaasugrilli. Mökiltä löytyy kalastusvälineitä sekä pelastusliivejä.Mökillä on kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Vesijohtovesi on juomakelpoista. Astianpesukone asennettu 02/22.Vierasmajassa (15 m², käytettävissä ympäri vuoden) kaksi erillistä sänkyä, sähkölämmitys. Vierasmajan edessä uusi terassi.Rantasaunassa (25 m²) puulämmitteinen sauna (kiuas uusittu 07/2021), pukuhuone, katettu terassi. Saunalla on käytössä kesävesihana. Tähän kohteeseen voi tulla myös esim. asuntoautolla. Asuntoautolle on tehty oma parkkipaikka. Tämä sisältyy hintaan.Kohteessa on kylpypalju, jota voi vuokrata suoraan omistajalta.Tässä kohteessa ei ole liinavaate- eikä siivouspalvelua saatavilla. Ota ystävällisesti omat liinavaatteet ja muista huolehtia loppusiivouksesta varausehtojen mukaisesti. Villa Gustaf merenrantamökki on mökkeilyä aidoimmillaan keskellä saaristolaistunnelmaa. Lähiseudut tarjoavat kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Lähiseutuun on helppo tutustua omalla autolla tai polkupyörällä. Mökiltä voi tehdä vaikka päivän matkoja saariston rengastielle. Villa Gustaf on loistava paikka nauttia luonnonläheisyydestä ja hyvistä kalavesistä.Villa Gustafin kolme eri rakennusta sekä iso tontti tuovat mukavuutta lomailuun ja antavat samalla yksityisyyttä sitä kaipaaville.Kustavi 16 km, Turku 85 km, Uusikaupunki 65 km.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

mökkimatkalle mukaan

Petzl Actik Core 450LM otsalamppu on loistava valinta mökkeilijälle ja retkeilijälle. Se tarjoaa riittävästi valoa pimeällä mökkipihalla liikkuessa tai vaikkapa vajan nurkalla puita halkoessa. Toimii mukana tulevalla akulla tai erillisillä paristoilla. Helposti säädettävä otsapanta ja roiskeen kestävä rakenne.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.
TSL 217 Camo lumikengät vievät sinut talviretkille mökkipihaakin pidemmälle. Ne kulkevat helposti mukana autossa paikasta toiseen. Nämä laadukkaat ja kestävät lumikengät ovat ehdoton lisävaruste kaikille talvimökkeilijöille, jotka haluavat nauttia upeasta talvisesta luonnosta. Iskuja vaimentava rakenne tekee pidemmistäkin lumikenkäretkistä miellyttäviä.
Leki Peak Vario 3D teleskooppisauvat saat säädettyä pituusvälille 110 – 140 cm. Sauvojen mukana tulee pienet ja isot sommat. Nämä sauvat soveltuvat vaelluksille, lumikenkäilyyn, retkihiihtoon tai liukulumikenkien kaveriksi. Luotettava Speed Lock -lukitus ja Trigger 3D ProG -kahvat takaavat toimivan käytön.
OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.

Tutustu myös näihin

HARTOLA
Päijät-Häme
70.0 m²
Alk. 675€ / vko
Tuusjärvi
Pohjois-Savo
71.0 m²
Alk. 700€ / vko
Soini
Etelä-Pohjanmaa
60.0 m²
Alk. 435€ / vko
Kilpisjärvi
Lappi
55.0 m²
Alk. 625€ / vko
Äkäslompolo
Äkäslompolo, Keskusta
64.0 m²
Alk. 398€ / vko
Kuusamo
Pohjois-Pohjanmaa
75.0 m²
Alk. 551€ / vko