SILLANKORVA

mokki-Hannula-SILLANKORVA
Hannula
Keski-Suomi
Koko: 39.0 m²
Hinta/viikko, alk. 550€

Tämä mökki soveltuu hyvin rauhallisesta perinteisestä mökkeilystä nauttivalle sekä kalastusta harrastavalle lomailijalle. Mökin vuokraan sisältyy kaksi verkkokalastuslupaa.Jyväskylästä 64 km koilliseen, Kynsivesi 20 m, matala hiekkapohjainen ranta, laituri, soutuvene, sähköperämoottori. Lautarakenteinen mökki 39 m², rakennettu 1970. Olohuone, jossa makuualkovi (2 vuodetta), keittiö, sauna (puukiuas), suihku saunassa. Piha-aitta, jossa kaksi makuuhuonetta. Toisessa parivuode ja toisessa kaksi vuodetta. Piha-aitoissa irralliset sähköpatterit. Lämpöeristys ei sovellu kylmän ajan majoitukseen. Pihassa ulkohuussi / varasto. Kauniilla paikalla sijaitseva hyvin hoidettu mökki nurmikkoisella tontilla. Matala hiekkapohjainen ranta sopii myös lasten uimarannaksi. Mökillä vuokralaisen käytettävissä on sähköperämoottori, sähkösavustin, kaksi kalastusverkonmerkkiä ja polkupyörä. Mökin lähistöllä hyvät marjastusmaastot.Konneveden palvelut 15 km ja Hankasalmen palvelut 20 km. Keskisen koski, perhokalastajille, noin 1 km mökiltä. Mökin lähistöllä noin 1 km etäisyydellä leipomo, joka valmistaa gluteenittomia tuotteita. Leipomossa on myymälä josta voi hankkia tuoreita leivonnaisia. Seudulla toimii EräsPete joka järjestää eräpalveluita ja vuokraa mm. kanootteja, kajakkeja ja kalastusvälineitä.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

mökkimatkalle mukaan

OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.
Petzl Actik Core 450LM otsalamppu on loistava valinta mökkeilijälle ja retkeilijälle. Se tarjoaa riittävästi valoa pimeällä mökkipihalla liikkuessa tai vaikkapa vajan nurkalla puita halkoessa. Toimii mukana tulevalla akulla tai erillisillä paristoilla. Helposti säädettävä otsapanta ja roiskeen kestävä rakenne.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.
Leki Peak Vario 3D teleskooppisauvat saat säädettyä pituusvälille 110 – 140 cm. Sauvojen mukana tulee pienet ja isot sommat. Nämä sauvat soveltuvat vaelluksille, lumikenkäilyyn, retkihiihtoon tai liukulumikenkien kaveriksi. Luotettava Speed Lock -lukitus ja Trigger 3D ProG -kahvat takaavat toimivan käytön.
TSL 217 Camo lumikengät vievät sinut talviretkille mökkipihaakin pidemmälle. Ne kulkevat helposti mukana autossa paikasta toiseen. Nämä laadukkaat ja kestävät lumikengät ovat ehdoton lisävaruste kaikille talvimökkeilijöille, jotka haluavat nauttia upeasta talvisesta luonnosta. Iskuja vaimentava rakenne tekee pidemmistäkin lumikenkäretkistä miellyttäviä.

Tutustu myös näihin

Kaamanen
Lappi
100.0 m²
Alk. 740€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
100.0 m²
Alk. 1050€ / vko
Tirva
Kymenlaakso
41.0 m²
Alk. 371€ / vko
Karstula
Keski-Suomi
51.0 m²
Alk. 373€ / vko