SAMMALLAHTI

mokki-Kalmari-SAMMALLAHTI
Kalmari
Keski-Suomi
Koko: 99.0 m²
Hinta/viikko, alk. 634€

Jyväskylästä 82 km luoteeseen, Iso-Löytänäjärvi 20 m (pituus 5 km, leveys 1 km), kova, hiekoitettu, loivasti syvenevä ranta, oma vene.Höylähirsihuvila 1997, olohuone, keittiö, eteinen, tuulikaappi, pukuhuone, pesuhuone, sauna, makuuhuone parivuode ja kahdella sivulla katetut terassit.Yläkerrassa makuuhuone parivuode ja vuode, parvitilassa vuode ja 2 patjaa ja parveke.Huvilassa on koneellinen ilmanvaihto, keskuspölyimuri, keittiössä myös puuhella, vesijohto tulee lähteestä.N. 200 m päässä sijaitseva rantasauna kylpypaljuineen varattavissa kesäaikaan lisämaksusta 150 e/kerta, palju valmiiksi lämmitettynä. Lumiaikana hinta 200e/kerta sisältäen myös saunan lämmityksen. Rantasauna + palju ovat vuokrattavissa, elleivät omistajan toisen vuokramökin asiakkaat ole sitä vielä ehtineet varata. Huvila sijaitsee rinnemaastossa, pihasta portaat uimarannalle. Pihassa grillauspaikka ja hirsinen puuvaja.Yhteiskäytössä olevat, hyvin varustetut grillikota ja laavu 3 km viitoitetun patikka/hiihtoladun varressa.Niemen eteläpuolella 1 km päässä loivasti syvenevä hiekkaranta, nuotiopaikka ja vene käytettävissä.Omistajan kolmelle vuokramökille vuokrattavissa yhteensä 2 sup-lautaa, hinta 20e/kpl/vrk.Laskettelukeskus Paavonrinteet 19 km, kylpylä-hotelli Summassaari 22 km, Peurunka Golf 65 km, Pyhä-Häkin kansallispuisto 40 km, Julmat lammit, luonnonsuojelualue 8 km, Puuhapuisto Veijari ja kalastajakylä 10 km, Wanhat Wehkeet-automuseo 25 km.Pitopalvelua saatavissa huvilalle.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

mökkimatkalle mukaan

OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.
Leki Peak Vario 3D teleskooppisauvat saat säädettyä pituusvälille 110 – 140 cm. Sauvojen mukana tulee pienet ja isot sommat. Nämä sauvat soveltuvat vaelluksille, lumikenkäilyyn, retkihiihtoon tai liukulumikenkien kaveriksi. Luotettava Speed Lock -lukitus ja Trigger 3D ProG -kahvat takaavat toimivan käytön.
Petzl Actik Core 450LM otsalamppu on loistava valinta mökkeilijälle ja retkeilijälle. Se tarjoaa riittävästi valoa pimeällä mökkipihalla liikkuessa tai vaikkapa vajan nurkalla puita halkoessa. Toimii mukana tulevalla akulla tai erillisillä paristoilla. Helposti säädettävä otsapanta ja roiskeen kestävä rakenne.
TSL 217 Camo lumikengät vievät sinut talviretkille mökkipihaakin pidemmälle. Ne kulkevat helposti mukana autossa paikasta toiseen. Nämä laadukkaat ja kestävät lumikengät ovat ehdoton lisävaruste kaikille talvimökkeilijöille, jotka haluavat nauttia upeasta talvisesta luonnosta. Iskuja vaimentava rakenne tekee pidemmistäkin lumikenkäretkistä miellyttäviä.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.

Tutustu myös näihin

Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
300.0 m²
Alk. 2139€ / vko
Huuhanaho
Etelä-Savo
83.0 m²
Alk. 680€ / vko
Kausala
Päijät-Häme
200.0 m²
Alk. 1300€ / vko
HARTOLA
Päijät-Häme
70.0 m²
Alk. 675€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
60.0 m²
Alk. 475€ / vko
Sulkava
Etelä-Savo
105.0 m²
Alk. 887€ / vko