PELTSINRANTA

mokki-Jämsä-PELTSINRANTA
Jämsä
Keski-Suomi
Koko: 32.0 m²
Hinta/viikko, alk. 600€

Pieni omarantainen mökki Himoksen alueella. Mökki soveltuu hyvin sekä talvi- että kesämatkailuun.Jyväskylästä 50 km etelään, Patalahti-järvi 30 m, ei omaa laituria, oma soutuvene.Hirsirakenteinen mökki, rakennettu 1995, tupa (vuodesohva 140×200 cm vuode), keittiösyvennys (irrallinen keittolevy ja erillinen pöytäuuni), wc, varaava takka, ilmalämpöpumppu, parvella lisää nukkumatilaa, patjat lattialla (2 kpl 80×200 cm, 1 kpl 120×200 cm, 1 kpl 140×200 cm).Sauna samassa rakennuksessa, kulku terassin kautta, pukuhuone, löylyhuone (puulämmitteinen kiuas), suihku löylyhuoneessa.Vuokrattavissa poreallas omistajalta lisähintaan 150 e/varaus. Mökissä on kaksi aikuisten polkupyörää jotka ovat käytettävissä vapaasti. Pääosin tasainen nurmikko / sorapintainen tontti. Mökistä laskee portaan rantaan. Mökin pihassa on hyvin tilaa useammallekin autolle. Mökki sijaitsee lähellä Himoksen palveluja, mutta mökillä on silti oma rauhallinen sijainti.Länsi-Himoksen rinteet 2,7 km, Jämsä 7 km, Isojärven kansallispuisto 40 km, Jyväskylä 50 km, Himos Golf 3 km, Hirvikartano 12,5 km, Patapirtti 1,3 km.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

mökkimatkalle mukaan

TSL 217 Camo lumikengät vievät sinut talviretkille mökkipihaakin pidemmälle. Ne kulkevat helposti mukana autossa paikasta toiseen. Nämä laadukkaat ja kestävät lumikengät ovat ehdoton lisävaruste kaikille talvimökkeilijöille, jotka haluavat nauttia upeasta talvisesta luonnosta. Iskuja vaimentava rakenne tekee pidemmistäkin lumikenkäretkistä miellyttäviä.
Petzl Actik Core 450LM otsalamppu on loistava valinta mökkeilijälle ja retkeilijälle. Se tarjoaa riittävästi valoa pimeällä mökkipihalla liikkuessa tai vaikkapa vajan nurkalla puita halkoessa. Toimii mukana tulevalla akulla tai erillisillä paristoilla. Helposti säädettävä otsapanta ja roiskeen kestävä rakenne.
OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.
Leki Peak Vario 3D teleskooppisauvat saat säädettyä pituusvälille 110 – 140 cm. Sauvojen mukana tulee pienet ja isot sommat. Nämä sauvat soveltuvat vaelluksille, lumikenkäilyyn, retkihiihtoon tai liukulumikenkien kaveriksi. Luotettava Speed Lock -lukitus ja Trigger 3D ProG -kahvat takaavat toimivan käytön.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.

Tutustu myös näihin

Kuusamo
Pohjois-Pohjanmaa
42.0 m²
Alk. 616€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
62.0 m²
Alk. 490€ / vko
Lannevesi
Keski-Suomi
55.0 m²
Alk. 494€ / vko
Suomutunturi
Suomu
45.0 m²
Alk. 377€ / vko
KOTKA
Kymenlaakso
100.0 m²
Alk. 1264€ / vko