MÄNTYRANTA

mokki-Savonranta-MÄNTYRANTA
Savonranta
Etelä-Savo
Koko: 70.0 m²
Hinta/viikko, alk. 734€

Mäntyranta on rauhallinen vuokramökki lomanviettoon. Kohde sopii hyvin lapsiperheille tai porukoille mukavaa lomailuun. Lisätilaa on kesäaikana varattavissa kahdesta piha-aitasta.Savonlinnasta 49 km pohjoiseen, Saimaa/Pyyvesi 30 m, kova, tasaisesti syvenevä hiekkapohja, laituri ja soutuvene.Pyöröhirsimökin kehikko on rakennettu alun perin 1982, mutta se on siirretty nykyiselle paikalleen 2008 ja rakennettu uudestaan, laajennusosa (makuuhuone ja pesuhuone) rakennettu 2021.Keittiö, olohuoneessa (30 m²) vuodesohva kahdelle, makuuhuoneessa (liukuovi) kaksi vuodetta yhdistettynä, toisessa makuuhuoneessa kaksi vuodetta, pesuhuoneessa wc ja suihku.Iso (30 m²) katettu terassi.Rantasaunalla puukiuas ja pukuhuone, ei sähköjä, vesi tulee pumpulla kaivosta. Grillikatoksella muurattu tulisija.Ajalla 1.6.-31.8. on varattavissa pihalla olevat aitat lisätilaksi, molemmissa aitoissa voi majoittua kaksi lisähenkilöä. Aittojen hinta lomajaksolle on 100 euroa/kpl, maksu paikan päällä käteisellä omistajalle. Aitoissa ei ole sähköjä. Mäntyrannan isolla piha-alueella sujuvat monenlaiset lomapuuhat.Savonranta 6 km, Kerimäki 27 km, Savonlinna 49 km, Heinävesi 55 km, Kitee 60 km, Imatra 141 km, Helsinki 381 km.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

mökkimatkalle mukaan

Petzl Actik Core 450LM otsalamppu on loistava valinta mökkeilijälle ja retkeilijälle. Se tarjoaa riittävästi valoa pimeällä mökkipihalla liikkuessa tai vaikkapa vajan nurkalla puita halkoessa. Toimii mukana tulevalla akulla tai erillisillä paristoilla. Helposti säädettävä otsapanta ja roiskeen kestävä rakenne.
OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.
TSL 217 Camo lumikengät vievät sinut talviretkille mökkipihaakin pidemmälle. Ne kulkevat helposti mukana autossa paikasta toiseen. Nämä laadukkaat ja kestävät lumikengät ovat ehdoton lisävaruste kaikille talvimökkeilijöille, jotka haluavat nauttia upeasta talvisesta luonnosta. Iskuja vaimentava rakenne tekee pidemmistäkin lumikenkäretkistä miellyttäviä.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.
Leki Peak Vario 3D teleskooppisauvat saat säädettyä pituusvälille 110 – 140 cm. Sauvojen mukana tulee pienet ja isot sommat. Nämä sauvat soveltuvat vaelluksille, lumikenkäilyyn, retkihiihtoon tai liukulumikenkien kaveriksi. Luotettava Speed Lock -lukitus ja Trigger 3D ProG -kahvat takaavat toimivan käytön.

Tutustu myös näihin

Ruokolahti
Etelä-Karjala
42.0 m²
Alk. 500€ / vko
Saariselkä
Lappi
130.0 m²
Alk. 1600€ / vko
Förby
Varsinais-Suomi
100.0 m²
Alk. 850€ / vko