LAPINMÖKKI

mokki-Lannevesi-LAPINMÖKKI
Lannevesi
Keski-Suomi
Koko: 55.0 m²
Hinta/viikko, alk. 494€

Jyväskylästä 50 km luoteeseen, Lannevesi-järvi 10 m, kova, loivasti syvenevä hiekkapohja, laituri, oma vene.Uimarannan perusparannus tehty keväällä 2019 asentamalla suodatinkangas, jonka päälle tehty hiekoitus.Veistohirrestä tehty mökki 1974, remontoitu 2018 (keittiö, lattiat ja takka uusittu), tupakeittiössä vuodesohva, alkovissa parivuode, lasiterassi, ulkoterassi, saunaan käynti lasiterassin kautta. Terassilta portaat laiturille.Lämmin vesijohto tiskipöytään (kunnallisesta vesijohtoverkostosta). Saunassa kylmä vesijohto. Lemmikit on kielletty varauksiin, jotka on tehty 28.5.18 jälkeen. Huomioithan, ettei mökki kuitenkaan sovellu eläinallergikoille.Lapin tunnelmaa tihkuva hirsimökki pellon laidassa, kauniissa Lanneveden maalaismaisemassa. Sisääntulo mökkiin lasikuistin kautta, jossa kalustuksena sohva ja tuoli. Supi suomalainen järvimaisema avautuu ikkunoista.Alueella useita kesätapahtumia ja käyntikohteita, esimerkiksi juhannusaattona Kiimasen Savulenkki Lanneveden kylällä.Vuokrattavissa SUP lauta, 40 € lisämaksusta, varaus etukäteen ja maksu paikanpäällä omistajalle.Spa Hotelli Summassaari ja Kivikauden kylä 13 km, tanssilava Kukonhiekka 14 km, ratsastustalli Konstanze 7 km, Puuhapuisto Veijari ja Kalastajan kylä 23 km, Paavonrinteet 13 km, Pyhä-Häkin kansallispuisto 34 km, Jyväskylän lentoasema 40 km, Peurunka 50 km.

Kohdetta vuokraa:
Lomarengas Oy

mökkimatkalle mukaan

Petzl Actik Core 450LM otsalamppu on loistava valinta mökkeilijälle ja retkeilijälle. Se tarjoaa riittävästi valoa pimeällä mökkipihalla liikkuessa tai vaikkapa vajan nurkalla puita halkoessa. Toimii mukana tulevalla akulla tai erillisillä paristoilla. Helposti säädettävä otsapanta ja roiskeen kestävä rakenne.
Leki Peak Vario 3D teleskooppisauvat saat säädettyä pituusvälille 110 – 140 cm. Sauvojen mukana tulee pienet ja isot sommat. Nämä sauvat soveltuvat vaelluksille, lumikenkäilyyn, retkihiihtoon tai liukulumikenkien kaveriksi. Luotettava Speed Lock -lukitus ja Trigger 3D ProG -kahvat takaavat toimivan käytön.
OAC KAR 149 liukulumikengät soveltuvat liikkumiseen niin metsässä kuin tuntureilla. Ne tuovat talviseen mökkeilyyn mukavan aktiviteetin ja kulkevat kätevästi mukana matkassa. Helppokäyttöiset EA 2.0 siteet saa kiinnitettyä monenlaisiin talvikenkiin ja näin ollen et tarvitse erillisiä monoja liukulumikenkiseikkailuihisi. Mukava talvinen harrastus vaikkapa koko perheelle niin mökillä kuin kotimaisemissa.
Osprey Tempest 20 on kompakti reppu mökkiloman retkeilypäiville. Voimakkaasti muotoillut olkahihnat ja lantiovyö on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön. Rintaremmin soljesta löytyy hätäpilli ja repussa on pidike jäähakulle. Tämä reppu on siis loistava valinta talven mökkiretkille.
TSL 217 Camo lumikengät vievät sinut talviretkille mökkipihaakin pidemmälle. Ne kulkevat helposti mukana autossa paikasta toiseen. Nämä laadukkaat ja kestävät lumikengät ovat ehdoton lisävaruste kaikille talvimökkeilijöille, jotka haluavat nauttia upeasta talvisesta luonnosta. Iskuja vaimentava rakenne tekee pidemmistäkin lumikenkäretkistä miellyttäviä.

Tutustu myös näihin

Äkäslompolo
Äkäslompolo, Kaulavaara
42.0 m²
Alk. 442€ / vko
Kaamanen
Lappi
100.0 m²
Alk. 740€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
53.0 m²
Alk. 420€ / vko
PUTKIJÄRVI
Päijät-Häme
66.0 m²
Alk. 675€ / vko
Lannevesi
Keski-Suomi
60.0 m²
Alk. 662€ / vko
SIMPELE
Etelä-Karjala
25.0 m²
Alk. 337€ / vko
Rukatunturi
Pohjois-Pohjanmaa
125.0 m²
Alk. 998€ / vko
Riitiala
Pirkanmaa
62.0 m²
Alk. 492€ / vko